top of page
KAARTJE 3.jpg

KRISTAL CONSULT INFO

Je bent van Harte welkom in mijn Kristal atelier

KRISTAL CONSULT

Hallo, ik ben Marlon Beenders, ik heb heb al jaren een diepe connectie met kristallen en zo is mijn eigen Kristal-atelier ontstaan. Hier werk ik met kristallen en gebruik ze ook in mijn art & creaties. Heb je interesse in een kristal, draak, sierraad, kunstwerk enz. enz. incl. een gratis Kristal-consult, kom dan langs. Ik laat je alles zien en laat je de energie van verschillende kristallen ervaren om zo de juiste steen te kunnen kiezen. Het is zo bijzonder om te zien dat iedere keer weer iemand valt voor een bepaalde kristal en dat die dan ook echt klopt en wat voor diegene doet & betekent. We openen de steen samen (met mijn kristallen klankschalen), zo ontstaat er optimale verbinding en energetische samenwerking. Tevens vertel ik wat over de kracht en (helende) kwaliteiten van de steen. Een consult is dus echt maatwerk.

Heb je vragen of wil je langskomen voor een kristal consult, stuur dan een App-je naar 0623261269 of mail naar m.beenders@icloud.com. Je bent van harte welkom in mijn Kristal Atelier in Driehuizen N-H

IMG_1277.jpg
IMG_20220519_150739.jpg

KETTING MODELLEN

De kettingen zijn "Custom made" je hebt de keuze uit verschillende modellen, kleuren en kralen. Het Basis model (zie foto) maak ik aan een leren veter, in de kleuren zwart, naturel-bruin of pearl-white en ze hangen  op buikhoogte. Ze zijn verstelbaar en zeer makkelijk zelf korter te schuiven. Deze modellen maak ik incl. Lava geur-kraal (voor parfum of de essentiële oliën van Doterra) en voorzien van een mooie metalen details in de kleuren zilver of brons. 

 

Daarnaast maak en rijg ik ook hand-made kristallen kralen kettingen voorzien van een echte oeroude Mammoetbot-kraal en een mooie kristal-hanger. Mijn assortiment bestaat uit heel veel prachtige kettingen en armbanden met allemaal hun eigen uitstraling, energie en helende kwaliteiten, dus keuze genoeg! Ik help graag om het juiste sieraad voor jou te vinden. Een uniek & bijzonder cadeau voor jezelf of voor een ander!

DSC03392.jpg
IMG_20220530_135335.jpg
IMG_3561.jpeg
IMG_5724.jpeg
IMG_3207_edited.jpg
IMG_3446.jpeg
IMG_3042_edited.jpg

RECENSIES 

Gisteren samen met mijn vriendin naar Marlon gegaan van Stones with a story. Het was een warm welkom en voelde direct goed. Het was een bijzondere ervaring om na een meditatie een prachtige natuursteen aan een ketting uit te kiezen. Hij past echt bij mij en ben er blij mee!

Gisteren een mooie steen helemaal passend bij mij gekregen. Kippenvel nadat er voor mij gependeld was en wat daaruit kwam. Super blij met mijn mooie steen en de fantastische service van Stones with a story.

Bij Marlon een steen gekozen, een speciaal en waardevol gevoel. Merk dat ik de steen echt met mijn hart heb gekozen en de steen mij.

Via Facebook een klik met een steen voelen is best opmerkelijk, maar het kan! Marlon gaat voor je na of de steen ook echt bij je past en dat voelt goed. Een fijne ontmoeting. En de steen geeft mij echt kracht en rust.

Vanwege de betrokkenheid van Marlon, hartverwarmend!

Op slag verliefd op een steen. Ik draag hem nu met veel plezier. Goede snelle service!

Voor de 2e keer bij Marlon geweest voor een mooie kristalketting. Het fijne is dat we samen afstemmen in meditatie, zodat we erachter komen welke steen op dit moment bij me past. na gekozen te hebben hoor je meer over de steen en zijn werking. En idd precies de juiste werking voor mij. Deze keer een prachtige Oceaan Jaspis. Elke keer als ik er naar kijk wordt hij nog mooier. Dank je wel Marlon!

Dit is slechts een klein gedeelte van mijn assortiment. Hoewel ik alles zo goed mogelijk probeer te fotograferen, zijn de kristallen in het echt vaak mooier en net iets anders van kleur.  Dus houd daar rekening mee of kom gewoon gezellig langs!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page