top of page
KAARTJE 3.jpg

ACTIES / WORKSHOPS

Kom langs in Driehuizen N-H, je bent van Harte welkom!

LABYRINT / KRISTAL  AANBIEDING:

Deze bestaat uit 4 onderdelen):
1) Kristalconsult incl. een Kristalketting (39,95) naar keuze +

2) Geleide meditatie & persoonlijke Inzicht-kaart +

3) Klank-bad d.m.v. mijn Kristallen klankschalen & mijn stem +

4) Het Labyrint lopen (met jou thema en begeleiding daarbij).


Dit allemaal samen, nu voor maar 59,- euro p/p

Uitleg Kristal consult
Ik laat alle stenen zien en laat je de energie van verschillende kristallen

ervaren om zo samen de juiste steen te kiezen. Zo bijzonder om te zien

dat iedere keer weer iemand valt voor een bepaalde kristal en dat die

dan ook echt wat voor diegene doet en betekent. We openen de steen

samen, zo ontstaat er optimale verbinding en samenwerking. Ook

vertel ik wat over de kracht en (helende) kwaliteiten van het kristal.

Daarom is een consult is dus echt maatwerk.

De Magie van het Labyrint lopen. 
Zoals sommigen van jullie misschien al weten, heb ik een groot Labyrint in de tuin. Dat is echt onze krachtplek. Het labyrint heeft door de eeuwen heen mensen geïnspireerd in hun zoektocht naar "hun centrum". Het wordt vaak gebruikt als een soort kleine Pelgrimsroute. Het labyrint is een oeroud symbool (duizenden jaren) wat je terugvindt bij verschillende culturen en inheemse volken. Over de hele wereld zijn er plaatsen waar labyrinten of afbeeldingen ervan zijn gevonden. Het hart van het labyrint wordt vaak als een Cirkel of Roos gesymboliseerd. Het is de kern, het punt van stilte, van Leegte, van het Nu. Dit is ook het punt waar je de energie heel krachtig kan ervaren in ons Labyrint. Het lopen en ervaren van een labyrint is trouwens een magische gebeurtenis. Door je te laten leiden door het pad in het labyrint en je vaste bakens los te laten ontstaat er innerlijke ruimte, rust en balans. Het lopen van een labyrint is te vergelijken met de drievoudige weg van een pelgrim: loslaten, ontvangen en toelaten.


Op de weg naar binnen laat je los wat je achter je wilt laten: het oude wat je niet meer dient (verdriet, angst, boosheid, schuldgevoel, schaamte of wat dan ook). Door die gevoelens toe te staan, te ervaren, laten ze langzaam los, het is klaar. Daardoor maak je ruimte voor nieuwe ervaringen, en kom je dichterbij je innerlijke kern. In het midden ontvang je: nieuwe inzichten, antwoorden, beelden of gevoelens van dankbaarheid, liefde en verwondering. Je intuïtie en de diepere lagen van je ziel gaan spreken. Je wordt gevoed door de bron, en er vinden transformaties plaats. Je verbind je met een nieuwe tijdslijn. Op de weg naar buiten overweeg je nog eens wat je gevonden en ervaren hebt. Je laat het landen in je bewustzijn, je ankert het en neemt het mee naar je dagelijks leven. Ik zelf loop mijn Labyrint 1 per week in liefde en dankbaarheid! Wil je het ook ervaren? Gun jezelf deze mooie ervaring (of doe het samen met een dierbare vriendin, collega of zus). Interesse of heb je vragen, stuur een App-je naar: 06-23261269. of mail naar: m.beenders@icloud.com

Reacties:

M: Vandaag een prachtige reis door het labyrint van Marlon gemaakt, en het heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Een mooie edelsteenlegging maakte het verhaal compleet. Dank je wel lieve Marlon, wat een cadeautje.

L. Ik wist niet dat labyrint lopen zo diepgaand kon zijn. Veel mooie nieuwe inzichten opgedaan.

M: Vandaag met mijn zusje de zomeraanbieding in ontvangst mogen nemen. Prachtige kaarten, een fantastisch krachtige steen en nieuwe inzichten. dit onder begeleiding van de heerlijk nuchtere, relaxte Marlon die je zo weet mee te voeren in de wereld van de stenen, maakt de ervaring compleet. ik raad het iedereen aan, bedankt Marlon

K. Het was een hele mooie samenkomst van alles, de inzicht-kaarten, mijn intentie bij het Labyrint en de passende steen als afsluiting. Bijzonder dat de volgorde van alles als vanzelf ontstond. Ik gun meer mensen deze ervaring!

I. Vandaag een labyrint gelopen, na een edelstenen reading bij Stones with a story. Wat een mooie ervaring om het verleden achter je te laten en intentie te zetten voor de toekomst! On to a bright future filled with love and trust

S: Ik heb het zondag met H. mogen lopen en .....bijzonder en er zijn al processen in werking gezet.

L. Ik kom zeker weer langs om het Labyrint te lopen, het heeft me zoveel gegeven.

M. Zo'n mooie ervaring!

B. In alle mogelijkheden van loslaten, helen en activeren, is het Labyrint lopen een unieke en krachtige ervaring, Hele mooie combi die je aanbiedt incl. kristalconsult.

M. Prachtige inzichten gekregen. Een aanrader als je jezelf iets cadeau wilt geven

 

STONES WITH A STORY - (ook op Facebook)

Oudelandsdijk 3A, 1844KN te Driehuizen

Interesse, app me op: 06-23261269, of mail me op: m.beenders@icloud.com

 

Ps. Het Labyrint is doorgemeten en het heeft een Boviswaarde van 2,6 Miljoen!!!! Nou ik kan

je vertellen dat is echt Mega mega-krachtig! Ik gebruik het centrum dan ook regelmatig om

van alles op te laden (Denk aan, remedies, essentiële olietjes, kristallen, mijn kristalkunst-

werken enz. enz.). Mocht je zelf wat kristallen willen meenemen om op te laden, dat kan

natuurlijk ook. Je bent van Harte welkom! 

84068F3D-6ABE-483A-9134-C1064067ADB7.jpeg
IMG_20210601_210730.jpg
IMG-20190813-WA0002.jpg
IMG_20210619_163051_edited.jpg

LABYRINT TEKEN- & ERVARINGS WORKSHOP

Fijne Workshop om te doen met 2 of 3 vriendinnen (ik werk graag met kleine groepjes). Een labyrint is een eeuwenoud symbool dat gebruikt wordt om de innerlijke reis weer te geven en te beleven. Door je te laten leiden door het pad in het labyrint en je vaste bakens los te laten ontstaat er innerlijke ruimte, rust en balans. Dit brengt je vanzelf in een meditatieve staat, waarin je gemakkelijk contact maakt met je innerlijke wereld en onderbewuste. Het (vinger)lopen van een labyrint is te vergelijken met de drievoudige weg van een pelgrim: loslaten, ontvangen en toelaten (LOT).

 

In deze workshop, start ik met een korte uitleg over het labyrint. Daarna gaan we aan de slag met het labyrint en leer ik op een eenvoudige manier hoe je deze opzet en tekent. Op groot papier ga je eigen vingerlabyrint tekenen, inkleuren en versieren, zodat je het helemaal jouw Labyrint wordt. De volgende stap is zelf- onderzoek naar datgene wat je in de weg zit en wat je graag zou willen loslaten/transformeren. Ik begeleid dit aan de hand van meditatie en oefeningen waarbij je al tekenend in beeld brengt wat er in jezelf leeft en waar je onbewust mee worstelt. Juist wat nog geen woorden heeft kan op deze manier duidelijk en zichtbaar worden in de tekening.

 

Met deze nieuwe inzichten ga je nu in stilte je eigen getekende vinger-labyrint op papier bewandelen. Als laatste gaan we naar buiten naar ons Polder-Labyrint, om nu het 'Pelgrims'pad te lopen, teervaren en alles nogmaals te verankeren.

 

Prijs Workshop is 70,- p/p incl koffie/thee, wat lekkers en tekenmateriaal. Je eigen Labyrint-tekening krijg je natuurlijk mee naar huis. Tekenervaring is niet nodig!

 

Heb je interesse of vragen, stuur dan een mailtje naar: m.beenders@icloud.com of App-je naar: 0623261269  Laat je verassen, jullie zijn van Harte welkom in mijn atelier. 

CRYSTAL PAINTING WORKSHOP

Fijne Workshop om te doen met 2 of 3 vriendinnen, ik werk graag met kleine groepjes. Deze workshop bestaat uit een mooie combinatie van Heilige Geometrie, Energetisch tekenen & Kristallen aanbrengen. Zo ontstaat je eigen krachtplek/kristalgrid (Crystal portal) op papier, wat jou of je (praktijk)ruimte kan ondersteunen. Deze combinatie Kristal-teken workshop heeft als basis "The Seed of life" Hier de werking van dit Heilige symbool wat ook nog eens wordt versterkt door de werking van de kristallen.


De Seed of life, helpt je herinneren hoe jezelf centraal te zetten in je leven. Jij bent die ene bloem in het geheel van alle bloemen (Flower of life). Het lichaam en de persoonlijkheid herinneren zich weer hoe ze op een harmonieuze manier ruimte kunnen innemen. De Seed of life laat je samenvallen met je lichaam en zorgt daarmee voor een goede aarding en integratie van wie je in wezen bent met de persoonlijkheid. Je kun gaan ervaren dat je helemaal je ruimte in kan nemen. Daardoor kun je je zeer goed geaard voelen en krachtig op eigen benen gaan staan. 

 

Prijs Workshop is 80,- p/p incl koffie/thee, wat lekkers, tekenmateriaal en de kristallen. De kristallen kunstwerken krijg je mee naar huis in een lijst van 20 x 20 cm. Tekenervaring is niet nodig!

 

Heb je interesse of vragen, stuur dan een mailtje naar: m.beenders@icloud.com of App-je naar: 0623261269  Laat je verassen, jullie zijn van Harte welkom in mijn atelier. 

104103124_719317295487832_50996230282759
IMG_20200611_160837.jpg
IMG_20200701_135258.jpg
IMG_20200701_163128.jpg
IMG_20200701_164024.jpg
bottom of page