top of page
KAARTJE 3.jpg
IMG_20220818_152043.jpg

Choco jaspis (specifiek)

Choco jaspis wordt ook jaspis bruin of rode jaspis in agaat genoemd. Choco jaspis is een sterk aardende steen welke zelfvertrouwen en daadkracht geeft. De steen geeft bescherming en verwijdert negatieve energie. Jaspis choco geeft rust, moed en steun en helpt je om goed te gronden zodat weer aarde-energie kan opnemen. Choco jaspis is dus een sterke grondende/aardende steen. Hij werkt echter anders dan andere grondende stenen. Deze jaspis helpt namelijk je geest of je mind meer te verbinden met de aarde.
Dit helpt met rustiger meer geordend na te denken en te zoeken naar simpelere oplossingen voor problemen. Choco Jaspis brengt ook problemen aan het licht voordat ze te groot worden en geeft inzicht. Als er met je emoties wordt gespeeld brengt deze steen kalmte. Hij geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken en bevordert organisatorische vaardigheden. De steen geeft inzicht en helpt je in contact komen met je onderbewuste en vorige levens. Onder je kussen helpt het dromen te herinneren. Hij reinigt en stabiliseert de aura en helpt je om grenzen te stellen.

(Gebruik een kristal nooit in plaats van medisch advies, altijd in samenwerking met)

IMG_20220818_151503.jpg

Jaspis (algemeen)

Jaspis (algemeen) werkt aardend en beschermend. Jaspis is een steen die heel veel voeding geeft, hij biedt steun in tijden van stress en verenigt alle aspecten van het leven. De steen helpt je bij het maken v/d juiste keuze, je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het stimuleert 1e & 3e chakra, dit helpt je gronden en stevig staan maar maakt je ook daadkrachtig, volhardend en vastberaden. De steen helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis sterkt de geest, helpt je ook voor jezelf op te komen. Het geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen en het herinneren van dromen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen. Jaspis versterkt het immuunsysteem en vergroot de weerstand. Wel moet Jaspis direct op de huid worden gedragen om lichamelijke klachten te kunnen oplossen. (Gebruik een kristal nooit in plaats van medisch advies, altijd in samenwerking met).

bottom of page